Ielogoties
Reklāma

Ievas kūka.

Informācija
Autors: evodia
Visas receptes, ko publicēja evodia
Recepte publicēta: 31/07/2014 21:53
Recepte lasīta 4424 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 1
Izejvielas un to daudzums:
- 9 vafeles (lielas) vai ari 36 mazas
- 0.5l skābs krējums
- 2 paciņas cepumi „Selga”
- ½ glāze labas kafijas
- rozīnes
- marmelāde
- žāvēti augļi
- šokolādes gabaliņi
Pagatavošanas process:
Vafeles sarīvē uz rupjās rīves un samaisa ar krējumu, pievienojot marmelādi, žāvētus augļus un šokolādes gabaliņus vai ari ko citu, ko sirds vēlas (riekstus, dateles utt.). Cepumus salauž gabaliņos un aplej ar iepriekś sagatavotu remdenu kafiju un samaisa, lai paliktu kopejā masā ari cepumu gabaliņi. Iegūtas massas liek kārtam ar sviestu ietaukotā formā, un pa virsu var pārliet glazūru no izkausētas šokolādes ar sviestu vai ari izdekorēt ar augļiem. Pēc sagatavošanas ielikt ledusskapī, lai garšas savā starpā savienojas. Var pasniegt pēc 2-3h, bet vislabāk sagatavot iepriekšējā vakarā un atstāt pa nakti vēsumā
0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
fanelopsis | 23/08/2014 11:45
kaloriju bumba
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas