Izejvielas un to daudzums:
- 9 vafeles (lielas) vai ari 36 mazas
- 0.5l skābs krējums
- 2 paciņas cepumi „Selga”
- ½ glāze labas kafijas
- rozīnes
- marmelāde
- žāvēti augļi
- šokolādes gabaliņi
Pagatavošanas process:
Vafeles sarīvē uz rupjās rīves un samaisa ar krējumu, pievienojot marmelādi, žāvētus augļus un šokolādes gabaliņus vai ari ko citu, ko sirds vēlas (riekstus, dateles utt.). Cepumus salauž gabaliņos un aplej ar iepriekś sagatavotu remdenu kafiju un samaisa, lai paliktu kopejā masā ari cepumu gabaliņi. Iegūtas massas liek kārtam ar sviestu ietaukotā formā, un pa virsu var pārliet glazūru no izkausētas šokolādes ar sviestu vai ari izdekorēt ar augļiem. Pēc sagatavošanas ielikt ledusskapī, lai garšas savā starpā savienojas. Var pasniegt pēc 2-3h, bet vislabāk sagatavot iepriekšējā vakarā un atstāt pa nakti vēsumā