Autors:chaukstene Visas receptes, ko publicējachaukstene Recepte publicēta: 04/06/2013 08:28 Recepte lasīta 4011 reizes Recepte saglabāta favorītos 8 reizes Komentāri:4
Izejvielas un to daudzums:
- 1/2 kg vistu akniņas - garšvielas (es lietoju grieķu maisījumu) - laba olīveļļa - šļuka brendijs - kausētais siers Dzintars - angļu vai dižonas sinepes
Pagatavošanas process:
Akniņas samaisa ar garšvielām un olīveļļu un nedaudz atstāj ievilkties (apm 1h). Pēc tam uz pannas apcep, bet ne ilgi, lai nepaliek sausas. Uzlej brendiju un nedaudz pasutina (2 min). Noņem no pannas un sablenderē, kamēr sanāk vijīga masa. Pieliek sieru un sinepes un riktīgi samaisa.
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Gudrā žurnālā izlasīju, ka vistu akniņas ir ļoti veselīgas, bet kā tās dabūt iekšā, ja man ne īpaši... tad nu pafantazēju un te nu ir rezultāts... maniem mājiniekiem ļoti gāja pie sirds... un arī man:)Labu apetīti:)
1 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (4)
buenosa
| 19/06/2013 16:01
Elizabete, kaadeelj gan joks, un pie tam veel muljkjiigs? :) Cepta galja, kaa zinaams, ir sabojaata galja.
elizabete000
| 15/06/2013 12:21
es nelieku sieru, bet paaris skjeelites kupinaatu cauraudzi, tas piedod pasteetei vieglu kuupinaajuma piegarsju, eeda arii pasteetes niideeji un slaveeja:))
ceru, ka par t’am jeelajaam bij tik muljkjiigs joks...
chaukstene
| 04/06/2013 22:50
var būt... bet tās es droši nedabūšu iekšā:)
buenosa
| 04/06/2013 15:40
Visveseliigaakaas ir jeelas :)
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas