Izejvielas un to daudzums:
Pamatnei:
- 4 olas
- 4 ēdamkarotes cukurs
- 4 ēdamkarotes milti
Masai:
- 4 mazie snikeri
- 1 kg samalta biezpiena
- 0, 5 l salda krējuma (var likt ari skābo)
- pūdercukurs pēcc garšas
- želantīns 1 pac(Santa Marijas), ja mazākas, tad divas
- vanilīns
- var pielikt citrona sulu
- bundža lielā ar persiku kompotu
- dekorēšanai - viss pēc izvēles
Pagatavošanas process:
Sākumā izcep biskvītu:
Atdala olas baltumu no dzeltenuma.Dzeltenumu saputo ar cukuru, iesijā miltus, iamaisa un tad pievieno stingrās putās saputotus olu baltumus. Cepu 180 grādos, kamēr paliek zeltaini brūna.
Gatavo biskvītu atdzesējam, sasmērējam ar ievārījumu (ņem kāds vislabāk garšo) un tad ķeramies pie masas sagatavošanas:
Sākumā samaļam snikeri. Pēc tam sajaucam biezpienu+snikeri+pūdercukuru, vanilinu, citrona sulu(pec garšas), pievienojam persiku kompota sīrupu, lai masa kļūst sablenderējama. Pievienojam saputotu saldo krējumu un iemaisam sagrieztus persikus, kā arī izkausētu persiku atlikušajā sīrupā uzbriedināto želantīnu.
Rotājam pēc sirds patikas un liekam ledusskapī, vislabāk uz nakti...
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Tā kā pati neesmu nekāda kulināre, tad šo recepti atkal ieraudzīju internetā, kā pārējās savas receptes, un nolēmu izmēģināt. Lai labi garšo!