Izejvielas un to daudzums:
-1 kg burkānu
- 400 gr. sarkanās paprikas
- 4 gab. sīpoli
- 1 vesels ķiploks
- augu vai olīveļļa...
- tomātu pasta
- 3 gab. laurulapas
- Vegeta, sāls, malti pipari pēc garšas.
Pagatavošanas process:
Sagrieztus sīpolus liek cepties, kad viņi ir pusgatavi pievieno sarīvētus burkānus pēc 5 minūtēm pievieno papriku, kad viss tuvojas gatavs pievieno garšvielas, laurulapas un tomātu pastu. Ķiplokus pievieno, kad viss ir nedaudz atdzisis jo karstumā ķiploks zaudē assumu.
Pagatavošanas laiks minūtēs: 30
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Ļoti laba zacene,ka arī labs garnīrs pie otriem ēdieniem. Pasniedzams atdzesētā veidā.