Izejvielas un to daudzums:
- 5 mazi kabacīši ~ 15 cm gari
- 3 sīpola galviņas
- 2 palieli burkāni
- 50 gr. sviests
- ķiploksāls
- vegeta
- 100 g. siers
- 1 ola
- 3 ēd. k. majonēze
Pagatavošanas process:
Cepešpannu iesmērē ar eļļu un liek uz pusēm pārgrieztus (gareniski) kabacīšus, kam izņemtas sēklas (izdobj viducīti). Iepriekš kabacīšus ierīvē ar garšvielām.
Atsevišķi uz pannas sviestā sacep sarīvētus burkānus un ripiņās sagrieztus sīpolus.
Ar šo pilda laiviņas un liek sakarsētā cepeškrāsnī cepties ~ 20 - 25 min.
Sakuļ olu ar majonēzi un sajauc ar sarīvētu sieru. un uz 5 min. pirms laviņas gatavības pāliek šo maisījumu.
Lai labi garšo!