Ielogoties
Reklāma

Mazie ātrie tītenīši

Informācija
Autors: ikstite35
Visas receptes, ko publicēja ikstite35
Recepte publicēta: 16/10/2012 21:52
Recepte lasīta 5525 reizes
Recepte saglabāta favorītos 3 reizes
Komentāri: 2
Izejvielas un to daudzums:
- kāpostiņš
- maltā gaļa
- rīsi
- saldais pipars
- zaļumi-dilles, pētersīļi...
Pagatavošanas process:
Uzvāra rīsus, samaisa ar garšvielām, zaļumiem, pipariem. Tad samaisa kopā ar malto gaļu. Pa to laiku uzliek vārīties katlā ūdeni, pieber sāli un kad ūdens sāk mest burbuli liek iekšā veselu kāpost galvu. Pirms tam izgriežot kālīti-viducīti. Vāra galvu aptuveni min.15, periodiski apgrozot. Un kad redzi ka kāpostiņš sāk mainīt krāsu, ņem ārā un lēnām lobāt kāposta lapiņas Tad lapiņās liek maisījumu-rīsi ar gaļu un zaļumiem un lēnām massu satin kāposta lapiņā. Satītos tītenīšus liek katlā, uzlej ūdeni uzliek vāku un pasautē min 20.
Var pasniegt tāpat ar krējumiņu, var ar vārītu kartupeli un var tajā pašā šķidrumā uztaisīt garšīgu miltu mērcīti.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 40

2 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (2)
dzele | 02/07/2014 20:45
pirms likt katlā sautēties apcep pannā un noteikti nemoka tos ar miltu mērci...
violett | 25/12/2012 11:26
Recepte jauka un mīlīgi uzrakstīta, bet - kāpēc nosaukti par ātrajiem tītenīšiem?.. - liekas, ka tādi klasiskie vien ir...
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas