Izejvielas un to daudzums:
- spināti
- tomāti
- redīsi
- zaļumi (loki, dilles, pētersīļi)
- valrieksti (sadrupināti)
- zaļās olīves
- linsēklas
- rīvēts Parmesan tipa siers
- sāls
- Balsamico etiķis
Pagatavošanas process:
Sagriež visas griežamās satāvdaļas, pievieno sāli, balsamico etiķi, linsēklas, sadrupinātos valriekstus.
Samaisa.
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar rīvēto sieru.
Pagatavošanas laiks minūtēs: 10
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Grēks būtu spinātu sezonas laikā neizmantot zaļos, veselīgos, ar dzelzi bagātos spinātus.
Ja ir vēlēšanās, var pievienot olīveļļu vai valriekstu eļļu.
Es nelieku- garšīgs tāpat un mazāk kaloriju.