Ielogoties
Reklāma

Kāpostu tīteņi ar biezpienu

Informācija
Autors: rebekka
Visas receptes, ko publicēja rebekka
Recepte publicēta: 18/05/2012 20:39
Recepte lasīta 5004 reizes
Recepte saglabāta favorītos 1 reizes
Komentāri: 4
Izejvielas un to daudzums:
- 1 jaunais kāposts
- 500 g biezpiena
- 50 g valriekstu
- 3 daiviņas ķiploka + ķiploks mērcei
- 4 ēdamkarotes skābā krējuma + krējums mērcei
- sāls
- eļļa
Pagatavošanas process:
Kāpostu lapas atdala no kacena, vāra sālsūdenī 5 minūtes, izņem no ūdens, notecina.
Biezpienu sajauc ar sasmalcinātiem riekstiem, krējumu, sāli, sasmalcinātu ķiploku.
Kāposta lapā ietin 1 ēdamkaroti biezpiena, satin. Tīteņus apcep sakarsētā eļļā, pasniedz ar skābo krējumu, kurā iejaukts sasmalcināts ķiploks.
1 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (4)
vaiva | 17/09/2017 18:22
Tik bildē cauri kāposta lapām maltā gaļiņa spīd, ne baltais biezpiens... :)
sniegapika | 08/08/2012 13:55
Šis pat rūdītam gaļēdājam liek laizīties :)
purvavells | 02/06/2012 04:57
... Un tas ir ēdams... ?... Kāpostos forša malta gaļiņa jāliek... :)
vasara | 01/06/2012 17:27
Ojjj, labais. Noteikti izmēģināsu...
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas