Izejvielas un to daudzums:
- paciņa biezpiena-apm. 200gr.
- ola
- cukurs tējkarote
- bik.vanilīns-pēc garšas
- karote mannā (mannā var nelikt, aizvietojot to daudzumu ar miltiem)
- pusglāze miltu apt. 1/2 (glāze 200 gr.)
Pagatavošanas process:
Uzvāra ūdeni, vārot nedaudz pievieno sāli, lai garša viegli sāļa. Viegli.
Savieno un samaisa klimpu izejvielu. UN veidojot divās karotes bumbiņu ievieto vārošā ūdenī.
Gatavas klimpas uzpeld, ar putu karoti ņem ār. gatavām klimpām pievieno piedevas pēc vēlmēm( cukurs, kanēlis, sviests, ievārījums, krējums.
Pagatavošanas laiks minūtēs: 30
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Klimpas vārot sālītā ūdenī iegūst garšas kontrastus, jo pašas klimpas var veidot gana saldas.
Labi apetīti!
Ja pievienosiet smalki rīvētu burkānu, jaunu garšu un krāsu ēdienam var gūt pievienojot nedaudz rīvētu burkānu.