Izejvielas un to daudzums:
- 250 gr margarīna vai sviesta
- nepilna glāze cukura
2 glāzes miltu
- 5-6 olas
- vanilīns
- cepampulveris
- 2-3 edamkarotes krējuma
- 3-4 rabarberkāti
- kanēlis
Pagatavošanas process:
Karstā ūdens peldē izkausē margarīnu un cukuru līdz viendabīgai massai (ne šķidru), pievieno vanilīnu, krējumu, cepampulveri un olas, kārtīgi sakuļ, piejauc miltus.
Izlīdzina vidēji dziļā pannā, kura ieziesta ar margarīnu vai izklāta ar cepampapīru.
Es lietoju izsmidzināmo olīveļļu - maz vajag un ļoti vienkārši.
Izlīdzinato mīklu pārber ar gabaliņos sagrieztiem rabarberiem, pārkaisa ar cukuru un kanēli.
Cep aptuveni 20-25 minūtes.