Izejvielas un to daudzums:
- 4 olas
- 200 g cukura
- 0, 3 l krējuma
- 100 g kakao
- 200 g milti
- 2 tējk. sodas
- 0, 5 tējk. citronskābes
- 1 bundža vārīta iebiezinātā piena
- 200 g sviesta
Pagatavošanas process:
Olas saputo ar cukuru. Tad pievienot krējumu un tajā ielikt sodu un citronskābi, samaisīt. Pievieno kakao, samaisa, tad miltus. Cep 180 grādos vidēji 30 min.
Krēmam izmanto istabas temperatūras sviestu - to saputo ar vārīto iebiezināto krēmu. Atdzisušo biskvītu dalu 2 vai 3 daļās, sasmērēju ar krēmu un lieku ledusskapī, lai sastingst. Rotāju ar drupačām un nelielu krēma daļu :)
Pagatavošanas laiks minūtēs: 60