Izejvielas un to daudzums:
- 4-6 karbonādes šķēles
- tomāts
- viena zaļā paprika
- vidējs sīpols
- mazā burciņa marinētu šampinjonu
- rīvēts siers
- 3 olas
- garšvielas
- zaļumi
Pagatavošanas process:
Karbonādes šķēles apcep no abām pusēm kopa ar gredzenos sagrieztiem sīpoliem un pārkaisītas ar garšvielām. Sagriež papriku, tomātu, šampinjonus. Apcepto gaļu liek cepešpannā, pārklājot ar apceptajiem sīpoliem un sagriezto tomātu, papriku un šampinjoniem, pārkaisa ar sarīvētu sieru. Liek cepeškrāsnī uz 5 min (lai siers izkusis) pēc tam pārlej ar sakultajām olām un pārkaisa ar zaļumiem. Liek cepeškrāsnī uz 10 min.
Pagatavošanas laiks minūtēs: 30
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Var pievienot arī apceptus burkānus, sparģeļus, marinēto šampinjonu vietā izmantot jebkuras marinētas vai citādi termiski apstrādātas sēnes. Recepte ar variācijām, bet galvenais, ka ātri un garšīgi.