Izejvielas un to daudzums:
- 2 galviņas sīpolu
- 20 cm purava baltās daļas
- 1 liels tomāts
- 100 g svaigā jaunpiena siera
- 0, 5 kg vārītu pupiņu
- 3 ēdk. sviesta
- sāls
Pagatavošanas process:
Uz pannas izkausē sviestu un tajā apcep kubiņos sagriezto sīpolu un pusriņķīšos puravu. Uzber sāli pēc garšas. Kad sīpoli ar puraviem gatavi, pievieno rupji sagrieztu tomātu (var likt mazos tomātiņus - tad tos sagriež uz pusēm). Kad tomāts ir pajucis, pieliek pupiņas un sieru. Visu samaisa, uguni izslēdz un patur uz pannas zem vāka, kamēr siers paliek mīksts, bet ne kūst.
Sautējums ir ēdams gan silts, gan atdzisis.
Pagatavošanas laiks minūtēs: 20