Izejvielas un to daudzums:
- sviests
- šampinjoni
- sīpoli
- sāls
- pipari
- rupjmaizes / graudu maizes šķēle
Pagatavošanas process:
Sviestā apcep sīpolus zeltainus, pievieno sagrieztus šampinjonus, sāli, piparus un sautē, kamēr šķidrums iztvaikojis. Gatavus sablenderē.
Ar sagatavoto smēriņu pārsmērē maizes šķēles, tās pārkaisa ar zaļumiem.
Pagatavošanas laiks minūtēs: 20
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Nedomāju, ka esmu tik svarīgs, lai kādam dzīvniekam būtu jāmirst ik reizi, kad man sagribas ēst, tāpēc desumaizes, gaļasmaizes, pastēšmaizes manā šķīvītī neatrast.
Sveiciens veģetāriešiem.:))