Ielogoties
Reklāma

Burkānrausis

Informācija
Autors: pienene47
Visas receptes, ko publicēja pienene47
Recepte publicēta: 07/11/2011 15:34
Recepte lasīta 7078 reizes
Recepte saglabāta favorītos 16 reizes
Komentāri: 3
Izejvielas un to daudzums:
Pamatam:
- 1.5 gl kefīra
- cukurs pēc vēlmes
- pusglāzes eļļas
- paciņa kanēlis
- tējas karote sodas
- puse tējkarotes etiķa
Augšai:
- 1 kg burkānu
- krējums
- 2 olas
- pusglāze miltu
- vaniļa
- citrons
- cukurs pēc vēlmes
Pagatavošanas process:
Pamatam sastāvdaļas sajauc biezā mīklā, (var pievienot arī klijas), sodu dzēšot ar etiķi, ieklāj ietaukotā plātē.
Vārītus burkānus samaļ, pierīvē citronu miziņu, pievieno cukuru, vaniļu, pus glāzi krējuma, 2 olas un miltus.
Masu liek virsū pamatmasai, izlīdzina un cepeškrāsnī ceps 30, 40 minūtes
5 minūtes pirms izņemšanas virsu pārziež ar krējuma un cukura maisījumu, var uzbērt kanēli..

Pamatam var ņem arī smilšu mīklu, vai rauga..

Pagatavošanas laiks minūtēs: 60

0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (3)
ronya | 29/02/2012 17:43
Gandrīz kā mana burkānkūka ;) ! Yummy !
delvere | 26/12/2011 19:17
Man garšīgi sanāca! Miltus, protams, liku- vismaz uz pusi ar klijām.
nikija | 07/11/2011 21:18
????? Pamatnei miltus tiešām nemaz neliek????
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas