Autors:pienene47 Visas receptes, ko publicējapienene47 Recepte publicēta: 07/11/2011 15:34 Recepte lasīta 7078 reizes Recepte saglabāta favorītos 16 reizes Komentāri:3
Izejvielas un to daudzums:
Pamatam: - 1.5 gl kefīra - cukurs pēc vēlmes - pusglāzes eļļas - paciņa kanēlis - tējas karote sodas - puse tējkarotes etiķa Augšai: - 1 kg burkānu - krējums - 2 olas - pusglāze miltu - vaniļa - citrons - cukurs pēc vēlmes
Pagatavošanas process:
Pamatam sastāvdaļas sajauc biezā mīklā, (var pievienot arī klijas), sodu dzēšot ar etiķi, ieklāj ietaukotā plātē. Vārītus burkānus samaļ, pierīvē citronu miziņu, pievieno cukuru, vaniļu, pus glāzi krējuma, 2 olas un miltus. Masu liek virsū pamatmasai, izlīdzina un cepeškrāsnī ceps 30, 40 minūtes 5 minūtes pirms izņemšanas virsu pārziež ar krējuma un cukura maisījumu, var uzbērt kanēli..
Pamatam var ņem arī smilšu mīklu, vai rauga..
Pagatavošanas laiks minūtēs:60
0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (3)
ronya
| 29/02/2012 17:43
Gandrīz kā mana burkānkūka ;) ! Yummy !
delvere
| 26/12/2011 19:17
Man garšīgi sanāca! Miltus, protams, liku- vismaz uz pusi ar klijām.
nikija
| 07/11/2011 21:18
????? Pamatnei miltus tiešām nemaz neliek????
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas