Ielogoties
Reklāma

Torte uz pannas

Informācija
Autors: siicis10
Visas receptes, ko publicēja siicis10
Recepte publicēta: 03/09/2011 10:50
Recepte lasīta 11900 reizes
Recepte saglabāta favorītos 7 reizes
Komentāri: 6
Izejvielas un to daudzums:
Biskvītam nepieciešams:
- 1 bundžiņa iebiezinātā piena
- 1 ola
- 2 tējk. cepampulveris
- 3 ēdamk. milti

Krēms pildījumam:
- 0, 5 l piena
- 2 ēdamk. milti (ar kaudzīti)
- 2 olas
- 1 glāze cukurs
- 1 paciņa vaniļas cukura
- 1 citrons
Pagatavošanas process:
Biskvīts:
Samīcīt mīkstu mīklu tā, lai neliptu pie rokām un labi rullētos. Mīklu sadalīt 8 daļās, Katru daļu izrullēt nedaudz lielāku nekā pannas diametrs, sabakstīt vairākās vietās ar dakšiņu un likt cepties uz sausas sasildītas pannas. Pēc brīža apgriezt un cept otru pusi ( kūka cepas ļoti ātri, tāpēc jāuzmanās lai nepiedeg).
Apgriezt biskvīta malas (beigās tās noderēs kūkas dekorēšanai)

Krēms:
Visu kārtīgi samaisīt (izņemot sviestu un citronu) un uz lēnas uguns vārīt līdz sabiezē.
Siltam krēmam pievieno sviestu, pierīvē citrona mizu, iespiež sulu, kārtīgi samaisa.

Es vispirms izvāru krēmu un tad cepu biskvīta kārtas.

Kad biskvīts sacepts, tad sasmērēju to ar siltu krēmu un pārkaisu ar sasmalcinātu biskvītu no apgrieztajām malām.
1 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (6)
ninona | 28/07/2013 17:34
Miltu par maz, varētu būt 3 glazes.
ingucisx | 22/07/2013 22:37
sviests jāsaputo
ninona | 08/05/2013 09:23
Vai tad pietiek ar 3 karotēm miltu?Tur nekas nesanāks.
siicis10 | 03/01/2012 15:00
Labu laiku atpakaļ ievietoju recepti un tik lielas kļūdas nebiju ievērojusi... Sviestu vajag apmēram 200 gramus un mīklai miltus vajag nevis 3 ēdamkarotes, bet gan 3 glāzes! Atvainojos par savu neuzmanību!
tiina8 | 30/11/2011 20:03
jā, mani arī interesē, kas tur tieši ir vai nav ar to sviestu?
pinka22 | 16/09/2011 18:19
Cik tad tā sviesta vajag, jo nekur nav minēts?
viktory1961 | 28/07/2013 11:50
tad jau tas nav biskvits, bet kartaina mikla ?!
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas