Ielogoties
Reklāma

Cūkas vaidziņi

Informācija
Autors: serenaade
Visas receptes, ko publicēja serenaade
Recepte publicēta: 02/08/2011 11:05
Recepte lasīta 9597 reizes
Recepte saglabāta favorītos 3 reizes
Komentāri: 1
Izejvielas un to daudzums:
- cūkas vaidziņi
- sāls
- ķiploki
- malti melnie pipari

Pagatavošanas process:
Cūkas vaidziņa ādu ar asu nazi sagriežam gareniski un vertikāli, lai veidotos rombi.
Tad iegriezuma vietu padziļinam apmēram 1, 5 cm dziļumam.
Apkaisam vaidziņu ar sāli un pipariņiem pēc savas vēlmes un garšas.
Ķiplokus sakapājam smalkos gabaliņos un ieberžam ar to visu vaidziņu.

Liekam cepešpannā ar ādu uz augšu un liekam cepties 200grādu karstumā līdz vaidziņs zeltaini brūns un kraukšķīgs.
Ik pa laikam varam ar karotīti izkusušos tauciņus uzliet uz vaidziņa ādiņas.
Labu apetīti.
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Nezinu ne vēsturi, ne izcelsmi šim cepetītim.
Zinu tikai to, ka šādi vaidziņu gatavoja mana vecmāmiņa, kad biju vēl maza.
2 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
preludija | 15/12/2014 12:58
Paldies par recepti, izmēģināju, ļoti garšigi, pietiekoši ātriun bez liekas piepūles
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas