Izejvielas un to daudzums:
- 3 olas
- 3 ēd.k. cukura
- naža gals sāls
- 0, 5 l piena
- apm. 1, 5 gl miltu
- 4 vid. āboli
- kanēlis un vanilīns pēc garšas
- rīvmaize
- eļļa vārīšanai
Pagatavošanas process:
2 olas sakuļ ar 1 ēd.k. cukura, sāli un miltiem viendabīgā masā. Uz ietaukotas pannas cep plānās pankūkas - sanāk vidēji 6 gabalas. Sagriež smalki notīrītos ābolus. Samaisa tos ar atlikušo cukuru un kanēli. Ietin pankūkās, tās apmērcē sakultā olā un rīvmaizē. Vāra sakarsētā eļļa zeltainas.
Pildīt var ar jebkurām ogām vai biezpienu, tik jāskatās lai netek laukā pildījums.
Pagatavošanas laiks minūtēs: 30