Ielogoties
Reklāma

Karbonādes

Informācija
Autors: 1xtraks
Visas receptes, ko publicēja 1xtraks
Recepte publicēta: 07/07/2011 19:58
Recepte lasīta 7454 reizes
Recepte saglabāta favorītos 73 reizes
Komentāri: 8
Foto

Rādīt vairāk (3)

Izejvielas un to daudzums:
- es ņemu kakla garbonādi
- olas
- sāls
- citronpipari
- milti
Pagatavošanas process:
Sagriežam gaļu škēlēs 1, 5 cm, izklopējam ar āmurīti, apberam ar citronpipariem un sāli. Liekam nedaudz ievilkties, pa to laiku sakuļam olas panējumam.
Ņemam izklopēto gaļu apvārtam miltos, mērcam kārtīgi olā un liekam uz pannas sakarsētā eļlā. Cepam no abām pusēm!

Gaļu iesaku pirkt tirgū, lielveikalu gaļa pilnīgi garām.
2 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (8)
velga90 | 16/10/2017 20:11
Ir laba
ansgars | 26/11/2012 16:57
Majonēzi gan nevajag lietot pie gaļas!
ansgars | 26/11/2012 16:56
Ha! Rīgas tirgos praktiski visur ir tāda paša gaļa kā lielveikalos...
jasminziedi1 | 13/10/2012 04:45
Es karbonādei, vai jebkurai klapētai gaļai pirms panēšanas uzspiežu majonēzi, sulīgāka un garšīgāka
kepina | 11/03/2012 19:46
Labs ir. Katram savs...
drostalinja | 06/03/2012 14:36
Īsta karbonāde ir tikai ar kauliņu.
wikusicka | 25/01/2012 13:53
kakla karbonade nav ta garsigakaa
shokolaade | 30/09/2011 15:06
ši nav īsta gaļa, priekškam to panejumu?
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas