Izejvielas un to daudzums:
- 300 gr garneles konservētas savā sulā (vienkārši vārītas arī var izmantot, bet tās diennakti jānotur sāls+etiķa šķīdumā)
- 3 vārītas olas
- neliels svaigs gurķis
- 2 nelieli, stingri tomāti
- 100 gr Ķīnas kāposta
- kapātas dilles
- krējums
- majonēze
- sāls
Pagatavošanas process:
Pirmajā kārtā salātu šķīvī liek sagrieztus, samalcinātus Ķīnas kāpostus, pēc tam sagrieztus tomātus un gurķus, rīvētas olas, garneles, 1/3 no tām atstājot garnēšanai. Visu pārlej ar majonēzes-krējuma mērci, dekorē ar atlikušajām ganelēm un sasmalcinātajām dillēm.
Pagatavošanas laiks minūtēs: 20