Izejvielas un to daudzums:
- turku vai armēņu lavašs.
- krabju nūjiņas,
- majonēze,
- marinēta paprika (spilvas piemēram) (ja grib var likt ko asāku)
- pārtikas plēve.
Pagatavošanas process:
Lavašu izklāj, iesmērē ar majonēzi, pārklāj ar sloksnītēs sadalītām krabju nūjiņām, šad tad pa kādam strēmelītēs sagrieztam saldajam piparam.
No vienas malas cieši satin rullītī, ko tikpat cieši iesaiņo pārtikas plēvē..
Ievieto ledusskapī vismaz uz 3 stundām.. var uz nakti..
Pasniedz sagriežot 2-3cm biezās šķēlītēs.
Pagatavošanas laiks minūtēs: 15
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Krabju nūjiņu vietā var likt lasi šķēlītēs, cepeti, utt utjpr.
Paprikas vietā - marinētu gurķi, tomātu.., utt..