Autors:mocca Visas receptes, ko publicējamocca Recepte publicēta: 22/06/2011 14:01 Recepte lasīta 5039 reizes Recepte saglabāta favorītos 48 reizes Komentāri:1
Izejvielas un to daudzums:
- lavašs - atdžika (tomātu mērce) - siers
Pagatavošanas process:
Lavašu izklāj + pārsmērē ar atdžiku + uzrīvē mazliet siera. Lavašu sagriež tādos kvadrātiņos kā kuram patīk (vieta brīvai improvizācijai). Uzsilda cepeškrāsni un šauj iekšā čipsus, bet ir jāuzvaktē lai viņi nesadeg.
0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
3vikija06
| 22/06/2011 21:34
Hmmm... faktiski to pašu lavašu var izmantot arī kā pamatu picai (sakrāmē visu ko, kā picai un tik ātri apcep, lai siers izkūst) jo faktiski šitie čipši ir tā pati sīkāk sagriezta pica, ja tā ņem pa lielam ;)
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas