Izejvielas un to daudzums:
- 7 olas
- 7 ēd.k. cukurs
- 7 ēd.k. milti (nostrīķētas)
- vaniļas cukutrs (viena paciņa)
- 300 gr. zemeņu jogorts
- 200 gr. cukurs
- 2 paciņas želatīns
- 200 ml. saldais krējums
- zemenes (zemeņu laikā), var arī izmantot citus augļus un ogas.
Pagatavošanas process:
Olas un cukuru sakuļ, iecilā miltus. Lej ietaukotā formā un cep biskvītu
180 grādos. Lai pārliecinātos, ka biskvīts gatavs, pārbauda ar koka irbulīti.
Adzesē biskvītu. Atstāj tajā pašā formā.
Sagatavo jogorta masu - lej traukā jogortu, krējumu, kā arī vaniļas cukuru. Var pēc garšas pievienot cukuru (ja grib saldaaku). To visu saputo.
Un klāt pievieno izšķīdinātu želantīnu.
Lej formā, dekorē ar zemenēm un kivi. Var likt arī citus augļus un ogas.
Pagatavošanas laiks minūtēs: 90