Izejvielas un to daudzums:
- 1 pac. biezpiena
- neliels gurķis
- neliels tomāts
- kefīrs vai krējums
- sāls
- 3 jauni lupstāja zariņi
Pagatavošanas process:
Uz rupjas rīves sarīvē gurķi, piegriež tomātu
biezpienu sajauca ar sāli, krējumu vai kefīru
sīki sagriež lupstāju
visu sajauc
Pagatavošanas laiks minūtēs: 5
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Kam lupstājs patīk, tam viņš attīra organismu un nostiprina veselību, iedvesmo un atvaira grūtsirdību, piesaista pretējā dzimuma simpātijas, mazina mīlestības sāpes...
daudz ēterisko eļļu, vitamīnu, minerālvielu.
Biezpiens labi garšos ar jebkuru maizi brokastīs
Garda piedeva ceptiem kartupeļiem
Ja ir vēlme, var vēl pievienot dilles
·