Autors:lams Visas receptes, ko publicējalams Recepte publicēta: 29/05/2011 21:53 Recepte lasīta 5670 reizes Recepte saglabāta favorītos 22 reizes Komentāri:1
Batona šķēlēm nogriežam maliņas. Cepjamai pannai ieklājam pergamentu un liekam batona šķēles, kas ir iemērktas ar vienu pusi pienā. Ar sauso pusi liekam uz pannu, malas veidojam tāpat, tik ja pildījuma būs nedaudz, tad šķēli ir labāk pārgriezt uz pusi. Rabarberus nomizojam un sagriežam mazos gabaliņos. Uzberam uz maizes. Pārberam ar kanēļa cukura maisījumu. Samaisām biezpienu ar cukuru, vanilīnu, cukuru un olu. Izklājam uz rabarberiem. Pārberam ar kanēļa cukura maisījumu. Cepjam 180 grādos kādas 20-30 min, līdz baltmaize ir apbŗunējusi.
Pagatavošanas laiks minūtēs:45
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Garšas variācijas ir daudz un dažādas - viss ir atkarīgs ko liekam iekšpusē, bet rabarberu vietā var izmantot ievārījumu vai citas ogas.
2 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
saldaam
| 30/05/2011 09:56
Fiksaa maiziite pa stundu??????? :DDD Taas laikam iiiigaaaaaunjuuuuuu fiksaas maiziites... :DDD
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas