Ielogoties
Reklāma

Gotiņkūka jeb viltus krēmšnite

Informācija
Autors: lams
Visas receptes, ko publicēja lams
Recepte publicēta: 11/04/2011 22:12
Recepte lasīta 6413 reizes
Recepte saglabāta favorītos 24 reizes
Komentāri: 0
Foto

Rādīt vairāk (3)

Izejvielas un to daudzums:
- 500 g kārtainās mīklas
- 250 g Gotiņas klasiskās
- 1/2 gl piena - saldais krējums
- sauja milti
- 1 ola
- sāls šķipstiņa
- sviests
Pagatavošanas process:
Kārtaino mīklu izrullē apt. 1 cm biezumā un ieklāj kūku pannā, kas ir ieziesta ar sviestu. Ieklāto mīklu apziež ar sakultu olu. Cep cepeškrāsnī vidēji ap 20 min.
Ūdens peldē izkausē konfektes. Masai pievieno pienu vai saldo krējumu. Kad konfektes izkusušas un saplūdušas viendabīgā masā ar pienu, liek atdzesēties, lai masa mazliet sabiezē.
Izceptajā kūkas pamatnē iepilda saldo ’’gotiņas’’ masu un liek ledusskapī, lai savelkas garšas un sabiezē pildījums.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 30

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Šo kūku ir vērts cept, ka mīklu pērk veikalā gatavu. Tās plāksnes nav jārullē - viņas var likt tādas cepties.
0 cilvēkiem patīk šī recepte
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas