Ielogoties
Reklāma

Grauzdētas auzu pārslas putukrējumā

Informācija
Autors: houpasummere
Visas receptes, ko publicēja houpasummere
Recepte publicēta: 27/02/2011 16:39
Recepte lasīta 47245 reizes
Recepte saglabāta favorītos 5 reizes
Komentāri: 4
Foto

Rādīt vairāk (9)

Izejvielas un to daudzums:
- 200gr. saldais krējums
- 150 gr. auzu pārslas
- 5 ēd.kar. cukurs
Pagatavošanas process:
Vispirms sagrauzdē auzu pārslas:
Uz sausas pannas uzber auzu pārslas un uzsilda (uz lēnas uguns), maisot. Pievieno aptuveni 3 ēd.kar. cukuru, un maisot silda, kamēr auzu pārslas iegūst brūnganu izskatu, tiek sagrauzdētas, šis process nav ilgs.
Sagrauzdētās auzu pārslas atdzesē.

Traukā sakuļ saldo krējumu, pievienojot 2 ēd. kar. cukuru.
Putukrējumā iemaisa sagrauzdētās auzu pārslas.
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Auzu pārslas putukrējumā var apēst tāpat vai kopā ar ķīseli.
Var grauzdēt vairāk pārslu (piemēram glāzi), tad putukrējums būs piesātinātāks ar pārslām, ja deserts paredzēts apēst uzreiz.
Uzglabā ledusskapī.
4 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (4)
malda13 | 15/04/2016 08:27
Garšīgi, bet ja pievieno kādu zemeni (ja vēl saldētavā kāda palikusi), tad vispār ļoti, ļoti garšīgi!
eleste | 07/03/2014 02:38
Izskatās labi, šķiet pirmo reizi šitādu brīnumu redzeju Lidiņā, peldēja virs ķīšeļa :D ņamma
houpasummere | 20/03/2011 17:56
Luudzu!! ;))
alana | 14/03/2011 14:14
Paldies, vakar uztaisīju... garšoja i man i vīram! Labs desertinš sanāca un ļoto ātri! Bučiņa!
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas