Autors:houpasummere Visas receptes, ko publicējahoupasummere Recepte publicēta: 27/02/2011 16:39 Recepte lasīta 47245 reizes Recepte saglabāta favorītos 5 reizes Komentāri:4
Vispirms sagrauzdē auzu pārslas: Uz sausas pannas uzber auzu pārslas un uzsilda (uz lēnas uguns), maisot. Pievieno aptuveni 3 ēd.kar. cukuru, un maisot silda, kamēr auzu pārslas iegūst brūnganu izskatu, tiek sagrauzdētas, šis process nav ilgs. Sagrauzdētās auzu pārslas atdzesē.
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Auzu pārslas putukrējumā var apēst tāpat vai kopā ar ķīseli. Var grauzdēt vairāk pārslu (piemēram glāzi), tad putukrējums būs piesātinātāks ar pārslām, ja deserts paredzēts apēst uzreiz. Uzglabā ledusskapī.
4 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (4)
malda13
| 15/04/2016 08:27
Garšīgi, bet ja pievieno kādu zemeni (ja vēl saldētavā kāda palikusi), tad vispār ļoti, ļoti garšīgi!
eleste
| 07/03/2014 02:38
Izskatās labi, šķiet pirmo reizi šitādu brīnumu redzeju Lidiņā, peldēja virs ķīšeļa :D ņamma
houpasummere
| 20/03/2011 17:56
Luudzu!! ;))
alana
| 14/03/2011 14:14
Paldies, vakar uztaisīju... garšoja i man i vīram! Labs desertinš sanāca un ļoto ātri! Bučiņa!
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas