Ielogoties
Reklāma

Biezpiena radziņi ar ievārījumu

Informācija
Autors: siicis10
Visas receptes, ko publicēja siicis10
Recepte publicēta: 22/02/2011 13:32
Recepte lasīta 4892 reizes
Recepte saglabāta favorītos 14 reizes
Komentāri: 1
Foto

Rādīt vairāk (2)

Izejvielas un to daudzums:
- 2 olas
- 200 g cukura
- 30 g cepampulvera
- 500 g biezpiena
- 200 ml augu eļļas vai kausēta sviesta
- 700 g miltu
- ievārījums
- ola pārziešanai

Pagatavošanas process:
Olas samaisa ar cukuru, pieliek augu eļļu, biezpienu, cepampulveri un miltus. Samīca mīklu, liek uz stundu ledusskapī. Mīklu sadala četrās daļās. Katru daļu izrullē plānā aplī, mīklas apli sagriež astoņās daļās, lai veidotos astoņi trīsstūrīši. Uz trīsstūra platā gala liek tējkaroti ievārījuma. Radziņus sarullē, sākot no platākā gala. Rullējot radziņus, mīklas platākās malas uzlieciet virsū ievārījumam, lai tas cepoties neiztek. Radziņus pārsmērē ar olu, cep 180 grādos 25 minūtes.
3 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
sarkanaa70 | 31/12/2019 19:25
Ļoti gardi sanāca :) Pildījumam izmantoju žāvētu mango ar biezpienu, sajaucu kopā ar cukuru un vaniļu. Tādas īstas mājas bulciņas :)
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas