Ielogoties
Reklāma

Karpa ar citronu

Informācija
Autors: lams
Visas receptes, ko publicēja lams
Recepte publicēta: 30/01/2011 20:38
Recepte lasīta 5346 reizes
Recepte saglabāta favorītos 18 reizes
Komentāri: 0
Izejvielas un to daudzums:
- karpa
- majonēze
- sāls
- maltie pipari
- sausā bez sāls zivju garšviela
- ķiploks
- citrons
- sīpols
Pagatavošanas process:
Karpai notīra zvīņas, izņem iekšas, nomazgā un tad ierīvē ar sāli, pipariem un garšvielu, smalki rīvētu ķiploku un nežēlojot apsmērē ar majonēzi. Satin pārtikas plēvē un tur marinādē vismaz 12 stundas. Tad kārto uz cepampannas un vēderā liek nomizotus sagrieztus 4 daļās sīpolu un citrona šķēles. Cep pie 180 grādiem līdz gatavībai.

Citronam miziņu noņem, citādi būs rūgta garša zivij.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 30

1 cilvēkiem patīk šī recepte
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas