Ielogoties
Reklāma

Cālis feta sierā

Informācija
Autors: tapatvien
Visas receptes, ko publicēja tapatvien
Recepte publicēta: 22/01/2011 17:32
Recepte lasīta 4400 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 2
Izejvielas un to daudzums:
- cāļa fileja
- saldais krējums
- Indijas rieksti
- Feta siers
- garšvielas
Pagatavošanas process:
Sagriež cāļa fileju guļaša lieluma gabaliņos. Apcep uz pannas līdz vieglam brūnumam (pievieno sāli, piparus, var nedaudz koriandu). Ieliek cepeškrāsnī nedaudz pasautēties, paralēli pārlejot ar saldo krējumu + nedaudz bazilika + kam patīk nedaudz indijas riekstus). Temperatūra 200 - 220 grādi, laiks 15-20min. Fileju gabaliņus traukā pārklāj ar smalki salauztiem feta siera gabaliņiem, tā lai nosedz gaļu, bet ne biezā slānī. Sautē, kamēr siers izkusīs. * Filejas gabalinjus pārkaisu ar smalki salauztiem feta gabalinjiem. Tā lai nosedz gaļu. Gatavošanas beigās gaļai ir jābūt sulīgai.

Mans svētku firmas ēdiens - garšīgs arī atdzisis!

Pagatavošanas laiks minūtēs: 60

0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (2)
tapatvien | 25/04/2011 19:01
nu var jau laikam uz pannas ar, bet cepeškrāsnī kaut kā tas karstums visapkārt... gaļa arī sulīgāka ... it kā, vai ne? Bet garšīgs bez gala !
saldaam | 03/02/2011 12:12
To tak var visu aatri uz pannas izdariit, ko veel pa cepeshkrasni graabstiities :)))
Paldies, ideja forsha!!! :*
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas