Izejvielas un to daudzums:
- 1kg vistas filejas
- 0.8 kg burkāni
- paprika 3 gb
- 2 gb vidēji sipoli
- tomātu pasta 150gr, forši ir, ja ir tomāti mājas vasarā, bet šitos ziemas nav jēgas
- 1 bundžiņa ananāsi
Pagatavošanas process:
Sagriež vistu garenos gabaliņos, apcep to un liek katlā, pēc tam apcep sīpolus kamēr paliek dzelteni. Liek katlā pie vistas, tad burkānus sagriež mazās ripiņās, ari drusku apcep un liek katlā, tad sagriež papriku un arī pievieno katlā tad pieliek ananāsus, kādas piecpadsmit minūtes pasautē viso šo pasākumu, tad pieliek tomātu pastu, garšvielas tad vēl drusku minūtes 5 pavāra un gatavs.
Labi garšo ar rīsiem.
Pagatavošanas laiks minūtēs: 30