Autors:naika70 Visas receptes, ko publicējanaika70 Recepte publicēta: 29/10/2010 20:39 Recepte lasīta 5134 reizes Recepte saglabāta favorītos 34 reizes Komentāri:2
Ievārījumu un cukuru sajauc ar sodu. Noliek uz 40 min., lai notiek reakcija un uzpūšas. Tad pievieno krējumu, olas un pieber miltus. Samaisa kārtīgi un iegūst pašķidra krējuma izskata masu. Ieziež cepamformu un ielej tajā kēksa masu. Cep krāsnī ap 200 grādiem kādas 30 min. Būs pacēlies 2x ,tāpēc sekls trauks nederēs.
Lai pārliecinātos, ka kēkss gatavs iebiksta ar zobu bakstāmo kociņu. Ja tas sauss, tad kūka gatava. Ņemam ārā no krāsns, lai gali neapdeg un liekam atdzist. To var jebkura ;)
1 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (2)
velga150
| 02/03/2017 13:31
Sanāk garšīgi!
bitite-zum
| 27/12/2015 22:45
Recepte laba, sena, man arī patīk. Cepu arī ar rozīnēm un/vai aprikozēm kēksa formā 1.5-2 reizes ilgāk temperatūrā ap 190 grādiem, mazās kēksa formiņās ap 50 min.
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas