Ielogoties
Reklāma

Drumstalu pīrāgs

Informācija
Autors: lams
Visas receptes, ko publicēja lams
Recepte publicēta: 10/10/2010 12:48
Recepte lasīta 5567 reizes
Recepte saglabāta favorītos 17 reizes
Komentāri: 0
Foto

Rādīt vairāk (2)

Izejvielas un to daudzums:
- 150 g miltu
- 1 paciņa cepamā pulvera
- 1 paciņas vanilīncukura
- 90 g biezpiena
- 2 olas
- 105 g sviesta
- 200 g ievārījuma
- 1 ābols
Pagatavošanas process:
Samīca mīklu no 200 g miltu, cepamā pulvera, 1/2 paciņas vanilīna, olas un otras olas baltuma, biezpiena un 35 g sviesta. Klāj to ietaukotā veidnē plānā kārtiņā izveidojot maliņas. Plānā kārtā klāj ievārījumu un plāni sagrieztu ābolu. Samaisa no atlikušajām sastāvdaļām drumstalu masu. Izklāt āboliem pa virsu un cept 30 min 180 grādos. Atdzesēt un sagriezt.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 50

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Pamatmasai cepamo pulveri tik daudz nevajag, pietiek ar pusi paciņas un es lieku nedaudz sāls garšas uzlabošanai. Ābolu sanāk nedaudz vairāk, jo tas ir atkarīgs cik lieli ir āboli.
0 cilvēkiem patīk šī recepte
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas