Ielogoties
Reklāma

Auzupārslas ar putukrējumu ogu mērcē

Informācija
Autors: lams
Visas receptes, ko publicēja lams
Recepte publicēta: 18/09/2010 10:28
Recepte lasīta 7505 reizes
Recepte saglabāta favorītos 135 reizes
Komentāri: 1
Izejvielas un to daudzums:
- 1/2 gl auzu pārslu
- 2 ēd.k. cukura
- 1 ēd. k. sviests
- 100 g saldā krējuma
- 1/2 gl pūdercukura
- naža gals citronskābes vai 1 ēd.k. citrona
- svaigas ogas
- cukurs
Pagatavošanas process:
Uz sakarsētas pannas ber auzu pārslas un ar 2 ēd.k. cukura apbrūnina, tad pievieno sviestu un vēl karsē 3 min. Atdzesē. Kamēr auzu pārslas dziest, saputo saldo krējumu ar pūdercukuru, kad sāk veidoties stingras putas pievieno citrona sulu vai citronskābi. Ogas sablenderē ar cukuru - daudzums pēc garšas un ogu gatavības. atdzisušās auzu pārslas uzmanīgi samaisa ar putukrējumu. Liek trauciņā svaigo ogu mērci, virsū ausu pārslas putukrējumā un pasniedz.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 45

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Var vārīt arī ķīseli, bet ar svaigām ogām ir garšīgāk.
2 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
blonda-98 | 25/05/2014 09:32
mmmmm garšigi, ļoti!
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas