Autors:lams Visas receptes, ko publicējalams Recepte publicēta: 08/09/2010 21:06 Recepte lasīta 7123 reizes Recepte saglabāta favorītos 11 reizes Komentāri:2
Izejvielas un to daudzums:
- 200 gr. maltās gaļas - 250 gr. vārīti kartupeļi - 1 sīpols - rīvmaize - eļļa cepšanai - sviests
Pagatavošanas process:
Malto gaļu apcep un sautē, sīpolu apcep. Apcepto gaļu ar sīpoliem samaļ. Vārītus kartupeļus samīca un dala 2 daļās. Vienu daļu liek ar sviestu ieziestā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē, izlīdzina un liek pildījumu. Virsū liek otru kārtu kartupeļu. Kārtu izlīdzina, pārkaisa ar rīvmaizi, pārlej nedaudz ar sviestu vai apsmērē ar krējumu. Cep cepeškrāsnī līdz ir brūna garoziņa. Ēd ar krējumu vai krējuma mērci.
Pildījumam var izmantot sēnes, zivis vai dārzeņus.
Pagatavošanas laiks minūtēs:40
0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (2)
velga90
| 30/03/2019 07:24
Otru reizi nav jāmaļ, bet jāsajauc - rezultāts garšīgs.
jkp
| 03/03/2016 22:11
sacepto malto gaļu vēl malt, baigais čakars un šmuce.
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas