Autors:lams Visas receptes, ko publicējalams Recepte publicēta: 04/09/2010 08:05 Recepte lasīta 7535 reizes Recepte saglabāta favorītos 37 reizes Komentāri:2
Olu sakuļ ar kanēli un cukuru, pievieno pienu un kārtīgi izmaisa. Saziedējušo baltmaizi iemērc no abām pusēm piena-olas maisījumā un cep brūngani kraukšķīgas no abām pusēm eļļā.
Ēdamas gan siltas, gan atdzisušas.
Pagatavošanas laiks minūtēs:15
2 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (2)
pienene47
| 08/07/2011 15:55
šitās arī es cepu... ātri un gardi
olita112
| 05/09/2010 15:58
... vot, šitā mana vecmamma taisīja... vecā pavārgrāmatā lasīju, ka tos sausot par ,,nabaga bruņiniekiem,,..:)
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas