Izejvielas un to daudzums:
- 1 litrs sarkanvīna
- 2 citroni
- 2 sulas apelsīni
- 2 persiki
- 1 nektarīns
- 100 g cukurs
- 1/2 t.k kanēlis
- 5 krustnagliņas
- 250 gr. brendijs
- 150 gr. ūdens
Pagatavošanas process:
Persikus un nektarīnu sagriež mazos gabaliņos, apelsīnus, citronus ar visu mizu sagriež šķēlēs, samaisa ar cukuru, pārlej ar brendiju, pievieno kanēli, krustnagliņas, samaisa un atstāj uz pāris stundām "sadraudzēties". Tad pielej sarkanvīnu, samaisa. Un uz nakti/dienu vai labāk diennakti liek ledusskapī. Pielej ūdeni, samaisa. Pasniedz ļoti aukstu, dzērienu pasniedz ar ledu. Rotā ar citrona vai apelsīna šķēli.