Autors:lams Visas receptes, ko publicējalams Recepte publicēta: 19/08/2010 00:04 Recepte lasīta 5923 reizes Recepte saglabāta favorītos 97 reizes Komentāri:1
- 200 g ķirbja - 1 ola - 1 ēd.k. cukura - naža gals sāls - 1 gl piena - 1/2 tēj.k sodas - 500 g milti - eļļa cepšanai
Pagatavošanas process:
Ķirbi nomizo un izņem sēklu, sarīvē uz rupjās rīves, pievieno olu, sāli, cukuru, pienu un kārtīgi samaisa. Tad pievieno miltus un sodu, samaisa līdz viendabīgai bieza krējuma masai. 30 min ļauj sabriest. Ietaukotā pannā cep no abām pusēm brūnas. Ēd ar krējumu vai skābu ievārījumu.
Garšas un skata ziņā nevar atšķirt no olu pankūkām.
Pagatavošanas laiks minūtēs:45
1 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
braiducce
| 19/08/2010 16:54
Lams ir laikam Lielo ģirbi kāvusi ... :)))))))
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas