Izejvielas un to daudzums:
- 1 vista
- 0,5 pudele alus
- 4 galviņas ķiploku
- sāls
Pagatavošanas process:
Vistu liekam bļodā, uzlejam alu, liekam leduskapī uz nakti (domāju, ka pietiktu arī ar dažām stundām)... vistai iekšā sabāžam ķiploku daiviņas, es sagriežu uz pusēm, lai tas aromāts tiek arī vistai, ierīvējam ar sāli un liekam vistu cepeškrāsnī (es lieku turbo režīmā)
Pagatavošanas laiks minūtēs: 60
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Man pašai labāk garšo, ja vistu cep uz pannas un uz beigām uzlej tai vistai to jiptīgo alu no plastmasas pudeles - tumšo (vāku virsū neliek)
šito marinēju alū, jo vienkārši nedēļu bija pudelīte ledusskapī aizķērusies, negribējās dzert ... pirmais ko apēdu bija ķiploki ... ņam