Izejvielas un to daudzums:
- 1,5 kg kabacis, kuram var izgriezt vidiņu
- 0,5 kg malto gaļu
- 100 g cietā siera
- 1 sīpols
- 1 ola
- 1 tomāts
- majonēze
- pipari un sāls pēc garšas
Pagatavošanas process:
Sagriežam kabaci škēlēs pa 1cm biezām, izgriežam sēklaino mīksto vidiņu, sarīvējam sieru, uzjaucam malto gaļu pievienojot tai sīpolu un olu, kabaci liekam uz pannas sakarsētā sviestā, caurumus aizpildam ar karotes palīdzību ar maltās gaļas massu, cepam līdz šī puse ir sasniegusi brūnumu, griežam otrādi ar koka lāpstiņas palīdzību nedaudz pacepam un uzberam pa virsu sarīvēto sieru, liekam visrū panai vāku! pēc dažām minūtēm ēdiens gatavs!
Jau uz šķīvja uzgriežam tomātu un varam pirms tam arī uzziest majonēzi.
Labu apetīti!
Pagatavošanas laiks minūtēs: 25
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Šito es nošpikoju ni vienas brūtes!
Sanāk lēti uz sātīgi četri cilvēki paēd pa 2 lati.
maltā gaļa 1 ls
siers 0.50 ls
kabacis 0.20 ls