Ielogoties
Reklāma

Kabacis ar malto gaļu un sieru cepts uz pannas

Informācija
Autors: 1xtraks
Visas receptes, ko publicēja 1xtraks
Recepte publicēta: 15/08/2010 18:10
Recepte lasīta 9173 reizes
Recepte saglabāta favorītos 43 reizes
Komentāri: 2
Foto

Rādīt vairāk (2)

Izejvielas un to daudzums:
- 1,5 kg kabacis, kuram var izgriezt vidiņu
- 0,5 kg malto gaļu
- 100 g cietā siera
- 1 sīpols
- 1 ola
- 1 tomāts
- majonēze
- pipari un sāls pēc garšas
Pagatavošanas process:
Sagriežam kabaci škēlēs pa 1cm biezām, izgriežam sēklaino mīksto vidiņu, sarīvējam sieru, uzjaucam malto gaļu pievienojot tai sīpolu un olu, kabaci liekam uz pannas sakarsētā sviestā, caurumus aizpildam ar karotes palīdzību ar maltās gaļas massu, cepam līdz šī puse ir sasniegusi brūnumu, griežam otrādi ar koka lāpstiņas palīdzību nedaudz pacepam un uzberam pa virsu sarīvēto sieru, liekam visrū panai vāku! pēc dažām minūtēm ēdiens gatavs!
Jau uz šķīvja uzgriežam tomātu un varam pirms tam arī uzziest majonēzi.
Labu apetīti!

Pagatavošanas laiks minūtēs: 25

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Šito es nošpikoju ni vienas brūtes!
Sanāk lēti uz sātīgi četri cilvēki paēd pa 2 lati.
maltā gaļa 1 ls
siers 0.50 ls
kabacis 0.20 ls
2 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (2)
velga150 | 11/05/2016 10:54
Garšīgi!
staburags | 19/07/2012 01:09
labs piknika ēdiens... viss tas pats, tikai pievieno ķiploku, katru šādi sagatavotu šķeli ietin folijā ar visām piedevām un ogļēs ugunskura mālā... ērts ar to. ka to var visu sataisīt jau mājās un piknikā to atliek tikai iemest oglēs... atradu šādu veidu eksperimenta veidā vienos Jāņos... visiem garšoja un pašām arī...
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas