Tauta.lv
SĀKUMS
TAUTA
Kas ir pieslēdzies?
Visi profili
Vispopulārākie profili
Meklēt draugus
IEPAZĪŠANĀS
FOTO / VIDEO
KLUBI
Visi klubi
Kanāli
Mani klubi
Manu klubu publikācijas
PASĀKUMI
Mani pasākumi
Pasākumi, kurus organizēju es
Šodienas pasākumi
DISKUSIJAS
BLOGI
Sekoju
Mans blogs
Jauns ieraksts
FOTOBLOGS
SLUDINĀJUMI
RECEPTES
ANEKDOTES
Ielogoties
E-pasts vai niks
Parole
Atcerēties mani
Opcijas
Saturs
Reģistrēties
Pazaudēji paroli?
Aktivizēt kontu
Reklāma
Virtuves receptes
Receptes ar foto
Pievienot jaunu recepti
Manas receptes
Atlasītās
Meklēt
Konservi, ievārījumi
/
Konservēšana
Ķiplokgurķi.
Informācija
Autors:
lams
Visas receptes, ko publicēja
lams
Recepte publicēta: 11/08/2010 19:53
Recepte lasīta
14238
reizes
Recepte saglabāta favorītos
7
reizes
Komentāri:
5
Foto
Rādīt vairāk (2)
Izejvielas un to daudzums:
- 1.5 kg gurķu
- 250 g sīpolu
- 2 galviņas ķiploku
- 1.5 ēd.k. esences
- 5 ēd.k. cukura
- 2.5 ēd.k. sāls
- 1/2 gl eļļas
Pagatavošanas process:
Visu smalki sagriež, samaisa un tur 12 stundas.
Tad pilda izkarsētās burkās aizvāko un tur vēsumā - pagrabā vai ledusskapī.
Var vākot ar plastmasas vāciņiem.
Pagatavošanas laiks minūtēs:
90
1
cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (5)
dantes
|
29/04/2016 09:42
jātur12 stundas un pagatavošana 90 min . cik kopā
foxa33
|
26/08/2011 17:40
Esencei taču nav procenti... vai arī es nezinu :)
foxa33
|
26/08/2011 17:39
Un nav pat jāpasterizē???
annn
|
14/08/2011 22:25
Paldies par recepti! Ļoti garšīgi.
sexsyboy007
|
25/05/2011 23:05
cik % esence ?
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību.
Vairāk informācijas
Uz augšu