Autors:lams Visas receptes, ko publicējalams Recepte publicēta: 10/08/2010 23:40 Recepte lasīta 8862 reizes Recepte saglabāta favorītos 7 reizes Komentāri:1
Želantīnu aplej ar glāzi vārīta ūdens un atstāj uz 60 min uzbriest. Kakao samaisa ar cukuru pievieno 2 ēd.k. ūdens un karsē līdz cukurs ir izšķīdis. Krējumu liek traukā, kur krēms sacietēs, pievieno kakao, samaisa, vēl siltu pievieno želantīnu /iepriekš ūdens peldē izšķīdina/, samaisa un uz 4 stundām ievieto ledusskapī sastingt. Ogas noskalo un ieliek katliņā, aplej ar ūdeni un uzvāra. Pavāra 5-10 min atkarībā kādas ogas, nokāš un ogu ūdeni atpakaļ katliņā - pievieno cukuru, krustnagliņu un uzvāra. Verdošam ūdenim lēni maisot pievieno cieti atjauktu ar aukstu ūdeni. Ļauj vārīties 2 min, ieber sauju saldētu ogu, pavāra vēl minūti un slēdz laukā.
Var ņemt svaigo krējumu, bet tad viņš ir jāputo. Pa virsu mums patīk likt šokolādes skaidiņas.
Pagatavošanas laiks minūtēs:30
0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (1)
borns
| 30/04/2012 22:28
Kā var pagatavošanas laiks būt 30min.ja želatīnam jābriest 60min.?
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas