Ielogoties
Reklāma

Cūkgaļas kotletes tumšās ar kabaci

Informācija
Autors: 1xtraks
Visas receptes, ko publicēja 1xtraks
Recepte publicēta: 10/08/2010 20:51
Recepte lasīta 5318 reizes
Recepte saglabāta favorītos 69 reizes
Komentāri: 3
Izejvielas un to daudzums:
- 1 kg maltas cūkgaļas
- 1/2 baltmaize
- 1/2 glāze piena
- 3 sīpoli
- 2 olas
- 0,5kg kabacis
- sāls un pipari pēc garšas.
Svarīgi! Panējumam izmatojam ĪSTU RUDZU RĪVMAIZI no Lāču lielā kukuļa.
Pagatavošanas process:
Liekam maisīšanas bļodā malto gaļu, apberam ar pipariem, sāli, piesitam olu.
Kabaci, sīpolus sasmalcinam blenderī, pievienojam masai, pārmaisam.
Pienā izmērcētu baltmaizi pievienojam masai, visu rūpīgi maisam.
No pagatavotās masas veidojam sev tīkamas formas kotletes un panējam, minētajā rudzu rīvmaizē.
Liekam uz pannas sakarsētā eļļā un apcepam no abām pusēm, apceptās kotletes sautējam 5-10 min.
Labu apetīti!
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Izdomāju pats, visa ’’garšas sāls’’ ir panējumā, bet brīdinu nepārcepiet, rudzi ātri kļūst melni!
0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (3)
shokolaade | 30/09/2011 17:54
kāpēc jāsautē pēc cepšanas?
1xtraks | 21/08/2010 14:54
... blmaizi, var arī nelikt, tas tiesa!
olita112 | 10/08/2010 21:31
... es baltmaizi nebuutu likusi, ja jau divas olas ... :))))... to var piekost peec tam... kotletes eedot, ja tik dikti prasaas:)
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas