Ielogoties
Reklāma

Auzu pārslu cepumi

Informācija
Autors: vasara
Visas receptes, ko publicēja vasara
Recepte publicēta: 09/08/2010 18:39
Recepte lasīta 3680 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 2
Izejvielas un to daudzums:
- 150 g milti (lieku 1/2 kviešu, 1/2 rudzu)
- 50 g brūnais cukurs
- 75 g medus
- 100 g kausēta sviesta
- 100 g auzu pārslas
- 100 g kokosriekstu skaidiņas
- 1 tējk. cepamā pulveris
- pāris ēdamkarotes krējums
- 1 tējk. kanēlis
- 1 tējk. malts kardamons
- vaniļas cukurs
Pagatavošanas process:
Sajauc visas sausās sastāvdaļas, tad pielej kausēto sviestu un medu, visu ar rokām samīca. Veido valrieksta lieluma bumbiņas, viegli piespiežot lieciet tās uz ieziestas plāts. Cep 200°C 15 – 20 minūtes.

Mīkla būs diezgan irdena ( tādai tai jābūt), tomēr iespējams saveidot plācenīšus. Ja neturas kopā, pielieciet vēl nedaudz krējuma un miltu.
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Ļoti garšīgi cepumi.
Veģetārieši novērtēs- nav izmantotas olas.

Kad apakšpuse brūna, apgriežu vēl uz otro pusi un pacepu vēl kādu laiku.
0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (2)
vasara | 09/08/2010 21:20
Laktoveģetārieši olas neēd.
Vegāni neēd ne olas, ne pienu, ne medu.
neparastaa | 09/08/2010 20:37
vegetariesi olas ED..vegaani need
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas