Autors:vasara Visas receptes, ko publicējavasara Recepte publicēta: 09/08/2010 18:39 Recepte lasīta 3680 reizes Recepte saglabāta favorītos 0 reizes Komentāri:2
Izejvielas un to daudzums:
- 150 g milti (lieku 1/2 kviešu, 1/2 rudzu) - 50 g brūnais cukurs - 75 g medus - 100 g kausēta sviesta - 100 g auzu pārslas - 100 g kokosriekstu skaidiņas - 1 tējk. cepamā pulveris - pāris ēdamkarotes krējums - 1 tējk. kanēlis - 1 tējk. malts kardamons - vaniļas cukurs
Pagatavošanas process:
Sajauc visas sausās sastāvdaļas, tad pielej kausēto sviestu un medu, visu ar rokām samīca. Veido valrieksta lieluma bumbiņas, viegli piespiežot lieciet tās uz ieziestas plāts. Cep 200°C 15 – 20 minūtes.
Mīkla būs diezgan irdena ( tādai tai jābūt), tomēr iespējams saveidot plācenīšus. Ja neturas kopā, pielieciet vēl nedaudz krējuma un miltu.
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Ļoti garšīgi cepumi. Veģetārieši novērtēs- nav izmantotas olas.
Kad apakšpuse brūna, apgriežu vēl uz otro pusi un pacepu vēl kādu laiku.
0 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (2)
vasara
| 09/08/2010 21:20
Laktoveģetārieši olas neēd. Vegāni neēd ne olas, ne pienu, ne medu.
neparastaa
| 09/08/2010 20:37
vegetariesi olas ED..vegaani need
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas