Autors:lams Visas receptes, ko publicējalams Recepte publicēta: 08/08/2010 01:21 Recepte lasīta 5275 reizes Recepte saglabāta favorītos 37 reizes Komentāri:3
Zivi sagriež nelielos gabaliņos apsāla ar veģetu un speciālajām garšvielām. Atstāj ievilkties apmēram 15 min. Ķiplokus smalki sarīvē un sakuļ ar olu. Gabaliņus apviļā no sākuma miltos, tad olā un cep kā parastu zivi. Kamēr zivs cepās, sīpolus sagriež pusriņkīšos. Saceptos gabaliņus kārto uz lēzena šķīvja. Sazīmē uz gabaliņiem majonēzes ’’režģus’’. Cep sīpolus eļļā ar veģetu gatavus. Ik pa brīdim maisa. Kamēr cepās sīpoli sarīvē uz smalkās rīves burkānus. Saceptos sīpolus liek karstus uz zivs un ar sazīmē ar majonēzi ’’režģus’’. Burkānus apcep eļļā ar veģetu. Kad ir gatavi / no mainījuši krāsu/ karstus liek uz sīpoliem, kas ir uz zivs un sazīmē ar majonēzi ’’ režģus’’. Var ēst karstus vai atdzisušus.
Pagatavošanas laiks minūtēs:45
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Var majonēzi jaukt kopā ar tomātu mērci vai ketčupu.
1 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (3)
submarine
| 20/02/2023 15:30
gluži manas domas-pārāk daudz mjonēzes
kariina
| 29/09/2011 15:27
trekni, daudz majonēzes, veģetas vieta labāk garšvielas likt, kur nav ne krāsvielu, ne E. Bet citādi garšīgs ēdiens!
mariins4x4
| 09/08/2010 11:53
Lams, sakārdināji...
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas