Ielogoties
Reklāma

Kartupeļu ’’rieksti’’:)

Informācija
Autors: lams
Visas receptes, ko publicēja lams
Recepte publicēta: 07/08/2010 16:48
Recepte lasīta 1982 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 0
Izejvielas un to daudzums:
- 0.5 kg mazo jauno kartupeļu
- 0.5 l ūdens
- sāls šķipsniņa
- vegeta
- eļļa cepšanai
Pagatavošanas process:
Mazos kartupeļus kārtīgi 2x nomazgā, ieber katlā, pieliek sāli un izvāra mīkstus, bet nepārvāra. Nokāš. Nosusina. Pannā lej eļļu un ieber nedaudz vegetas / tas pēc garšas/ , liek kartupeļus un kārtīgi apcep no visām malām tā, ka miziņa saplaisā. Ēd karstus vai atdzisušus ar svaigiem dārzeņiem vai to salātiem.
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Mums garšo vislabāk tādi kartupeļi, kas ir īkšķa lielumā.
0 cilvēkiem patīk šī recepte
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas