Ielogoties
Reklāma

Kreptīgie gurķi

Informācija
Autors: versija
Visas receptes, ko publicēja versija
Recepte publicēta: 05/08/2010 22:11
Recepte lasīta 12968 reizes
Recepte saglabāta favorītos 0 reizes
Komentāri: 9
Foto

Rādīt vairāk (3)

Izejvielas un to daudzums:
- 2 kg gurķu
- 200 gr. Spilvas mārrutku
- 0.5 kg cukura
- 5 ēd.k. sāls
- 200 gr. ūdens
- 300 gr. 9% galda etiķa
Pagatavošanas process:
Nemizotus gurķus sagriež šķēlēs. Samaisa garšvielas, pielej ūdeni, vēl samaisa, visā ber sagrieztos gurķus. 24 stundas tur vēsumā. Pilda burkās un aizvāko.

Pagatavošanas laiks minūtēs: 30

Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Nav jākarsē!
Tā kā man bija vājprātā daudz kabaču, es ieliku šādā pat veidā ar kabačiem gurķu ietā arī. LaPPPs!!!
Sveiciens Hi-hi recepšu lapiņām!!!
2 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (9)
sau-liiii-te | 31/08/2013 14:51
Labāk ir izmantot nevis spilvas mārrutkus, bet sarīvēt svaigus no dārza, tad garša izteiktāka, un krāsa saglabājas labāka.
staburags | 19/07/2012 00:58
laba, šņabīša uzkoda... pasvītroju uzkoda, jau daudz nevar apēst, bet man liekas, ka mana sieva pat tos taisa bez etiķa, tikai tad tie ir jātur vēsumā... varbūt es kļūdos... man etiķis negaršo...
sara0000 | 14/10/2011 17:59
Šitie ir ļiti labi.
esketit | 18/08/2011 15:19
ūdeni, toč nevajag, šķidrums pietiek un paliek pāri..
esketit | 18/08/2011 15:16
toč, labie kreptīgie ...
ieteikums, labi ātri sapildīt burkās, ja pagaršo, tad var nebūt ko likt burkās..:))))
vasara | 24/08/2010 09:21
Domāju, ka ūdeni liet nav nepieciešams, jo tāpat ļoti daudz sulas paliek pāri.
vasara | 22/08/2010 10:30
pĀRBAUDĪTA MANTA. lABINIEKS.
šODIEN MANĀ DARBAKĀRTĪBĀ PAREDZĒTA... :))
versija | 05/08/2010 23:18
Ak jā, pēc diennakts nostāvēšanās, blīvi sapildot burkās, šķidrums palika pāri. Padaudz. Tajā iegriezu vēlreiz gurķus. Un prīmā!
versija | 05/08/2010 22:28
Attēls nav izplūdis :) Gurķi tai mārrutku mērcē šitādi izskatās. Bet garšo daudz labāk, nekā izskatās :)
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas