Autors:olita112 Visas receptes, ko publicējaolita112 Recepte publicēta: 05/08/2010 14:46 Recepte lasīta 11502 reizes Recepte saglabāta favorītos 45 reizes Komentāri:8
Izejvielas un to daudzums:
- 800 gr. gurķu - 200 gr. sīpolu - 1,5-2 ēd.k. sāls - 1 ēd.k. cukurs - 2-3 ēd.k. 9% etiķa - 5-10 ēd.k. augu eļļa - 1 ēd.k. diļļu
Pagatavošanas process:
Var piepildīt 0.7 l vai 1 l burku. Nepāraugušus gurķus nomazgā, sagriež šķēlītēs, tāpat sagriež sīpolus. Visu kopā ar garšvielām sajauc lielā bļodā, ļauj atsuloties, tad pilda burkā un pārlej ar gurķu sulas marinādi. Pasterizē 85 - 90 gr. t. , apm. 20 min.
Pagatavošanas laiks minūtēs:240
1 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (8)
azza2
| 10/10/2016 23:45
Kā, var es gaidu
versija
| 06/08/2010 16:00
Es nemizoju. Man garšo tieši tā miziņa... šie jau vairāk tā kā nomizoti izskatās...
neparastaa
| 06/08/2010 13:51
var mieriigi..kad tie gurkji atsulojas
versija
| 05/08/2010 23:07
0.7 vai litra burkā var ietilpināt kilogramu dārzeņu? Hmmm...
olita112
| 05/08/2010 20:13
hari nejauc kjiegjeljus ar engjeliem... un gaisma ir perfekta(gjiimis ar izbaaztu meeli)
haralds
| 05/08/2010 18:14
man domāt, es liktu sāli mazāk. gaisma gan tāda pajocīga bildē. ka tik nebūs direkta blice no otrādas ziepenes.
olita112
| 05/08/2010 17:41
..nu, foliantos rakstiits citaadi..a, vai nav vienalga kaa sauc:)
silvija11
| 05/08/2010 17:00
Tie ir Latgales salāti visparastākie.
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas