Izejvielas un to daudzums:
- 3 žāvēti vistu šķiņķīši
- 1 apelsīns
- 1 vidējs saldskābs ābols
- 1 vidējs vārīts burkāns
- 5 ēdamkarotes zaļie konservētie zirnīši
- majonēze, skābais krējums
Pagatavošanas process:
Vistu un apelsīna mīkstumu sagriež gabaliņos, ābolu, burkānu sarīvē uz rupjās rīves. Visu samaisa un pēc laiciņa apēd :))
Visas sastāvdaļas ir uz aci, bet, jābut apmēram visam vienādās daļās... es gan krējumu nelieku, pietiek ar majonēzi...
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Nu, kad mūsus kompānija svin svētkus un ierodas katrs ar savu ēdienu, tad šie salātiņi parasti tiek apēsti pirmie... ananāss te neder, jo, tad jau tā ir cita recepte... Un arī vārīts burkāns šeit ļoti labi der, un ēd pat tie, kas šāda veida burkānus lasa no ēdiena... Labu apetīti... :)