Ielogoties
Reklāma

Gardā cepamgaļa

Informācija
Autors: solaris
Visas receptes, ko publicēja solaris
Recepte publicēta: 03/08/2010 15:51
Recepte lasīta 6162 reizes
Recepte saglabāta favorītos 9 reizes
Komentāri: 9
Foto

Rādīt vairāk (2)

Izejvielas un to daudzums:
- svaigs šķiņķa gabals 2 kg
- paprika 2 gb
- sīpoli 3 gb
- mazie tomātiņi 0,5 kg
- cauraudzis kūpinājums 0,5 kg
- citronpipari, sāls, garšaugi, eļļa
Pagatavošanas process:
Svaigu gaļu griež palielos gabalos, sprauž uz iesma, pamīšus ar šķēlēs sagrieztu papriku, sīpolu, kūpinājumu, veseliem tomātiņiem. Cep uz grila. Cepšanas procesā palaista ar eļļu. Kad brūna, ņem nost, pārkaisa ar garšaugiem, garšvielām, sāli.
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Šo gaļu parasti apēd pirmo, garšo visiem, jo ir sulīga, pateicoties tam, ka sāli pievieno pašas beigās Nevar salīdzināt ar gatavo gaļu , kas bijusi marinādē nezināmi ilgu laiku.
3 cilvēkiem patīk šī recepte
Komentāri (9)
bitite555 | 20/08/2017 23:49
👍 Japamegina... Nebiju iedomajusies, ka sāli beigās var uzbērt... Ceru, ka būs garšīgs... Ka rakstīts...
dzk | 05/07/2014 08:37
Man tomēr labāk garšo mazliet iemarinēta, protams ne pirkta. Vienmēr daru to pati.
inesiks | 06/01/2014 23:33
Izskatas gardi ..!!!
afanana | 06/06/2012 14:26
Labs..., ļoti labs..., gribās vēl!!! :)
uldishs | 23/08/2011 12:06
Šitā toč laba !!!
silvaana | 03/08/2010 17:13
A es pagarshoju! IRRRR !! Riktiigi labs!!!
rozeroze | 03/08/2010 16:59
izklausās ņammīgi
braiducce | 03/08/2010 16:51
kaut kad jau būtu jātrāpa nogaršot, tieši uz meistara uzriktētu gaļiņu
neparastaa | 03/08/2010 16:51
vēl neesmu baudijusi ,bet ceru ... ka paveiksies
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas