Izejvielas un to daudzums:
- svaigs šķiņķa gabals 2 kg
- paprika 2 gb
- sīpoli 3 gb
- mazie tomātiņi 0,5 kg
- cauraudzis kūpinājums 0,5 kg
- citronpipari, sāls, garšaugi, eļļa
Pagatavošanas process:
Svaigu gaļu griež palielos gabalos, sprauž uz iesma, pamīšus ar šķēlēs sagrieztu papriku, sīpolu, kūpinājumu, veseliem tomātiņiem. Cep uz grila. Cepšanas procesā palaista ar eļļu. Kad brūna, ņem nost, pārkaisa ar garšaugiem, garšvielām, sāli.
Papildus informācija par šo ēdienu vai tā vēsture:
Šo gaļu parasti apēd pirmo, garšo visiem, jo ir sulīga, pateicoties tam, ka sāli pievieno pašas beigās Nevar salīdzināt ar gatavo gaļu , kas bijusi marinādē nezināmi ilgu laiku.